Aan de slag met Uit de Kunst

Update schooljaar 2020/2021

Vanaf dit schooljaar is de planning en voortgang niet meer gekoppeld aan een leerkracht, maar aan een groep. Hiervoor kun je in Delubas Digitaal bij Leerlinggegevens groepen aanmaken. Zo kun je met meerdere leerkrachten dezelfde groep beheren. En geef je les aan meerdere groepen? Dan kun je vanaf nu eenvoudig switchen van de ene naar de andere groep.

Lesoverzicht

In het lesoverzicht vind je lessen voor groep 1 t/m 8, waarbinnen je kunt filteren op leerjaar, thema, materiaal of beeldaspect. Elke week komen er nieuwe lessen bij!

Welkom bij
Uit de Kunst
!
Naar het lesoverzicht

Tips voordat je begint met je eerste les

Maak een keuze uit de beschikbare lessen. Kies gerust voor een les van een voorgaand leerjaar, als die bijvoorbeeld aansluit bij een thema dat bij een ander vak centraal staat. Vooraf kun je de les alvast doornemen om de opbouw te leren kennen. Bij elk onderdeel vind je onderaan de pagina didactische aanwijzingen, zoals gerichte vragen die je aan de klas kunt stellen of tips om de kinderen op weg te helpen.

Naar de handleiding

Planning

Via mijn planning kun je zelf lessen inplannen voor de komende weken. Plaats lessen vanuit het keuzemenu eenvoudig in je planning en creëer hiermee je eigen jaaroverzicht.

Naar de planning

Heb je feedback?

Bij de afsluiting van een les krijg je de mogelijkheid om een evaluatie in te vullen. Wij zijn erg benieuwd naar jouw feedback. Daarmee kunnen we de lessen en de software nog beter en praktischer maken. Mis je bepaalde thema’s, technieken of materialen? Laat het ons weten!